Ta nästa steg

Seibu Giken DST AB

Hur vi omvandlade webbnärvaron för globala ledarna, en inspirerande berättelse.

Seibu Giken DST AB, en global jätte inom luftavfuktning, har cementerat sin position tack vare innovation och kvalitet. Med sina produkter i världsklass betros de av kunder världen över och fortsätter att stå som en oöverträffad ledare i sin bransch.

Website
UI/UX Design
Systemutveckling

Från Första Mötet till Stark Digital Plattform

När kunden, kontaktade oss, började en spännande resa. Vi djupdykte i deras bransch, utförde en detaljerad marknadsanalys och utarbetade en vision för en stark digital plattform som matchar företagets globala styrka.

Skapandet av en interaktiv, IP-baserad karta.

En utmaning var att skapa en interaktiv karta för att dirigera besökare till närmaste representant baserat på IP-adress. Med JavaScript utvecklade vi en anpassad lösning som identifierar användarens plats, matchar dem med den mest lämpliga representanten, och skapar en personlig upplevelse för varje besökare.

Color combinations

At GT Konsult, we understand that every company and organization is unique, with its own specific goals and requirements. 

Primary 01

#02654D

Primary 02

#0C1741

Primary 03

#EFEFF0

Responsiv design

I vårt arbete med Seibu Giken DST AB:s webbplats prioriterade vi responsiv design. Detta innebar att webbplatsen skräddarsyddes för att anpassa sig perfekt till alla enheter – från smartphones till datorer. Så oavsett plattform, levererar vi alltid en optimal och engagerande användarupplevelse.

See more projects

Let's create magic together!

Contact us to realize your project. Together we create Results!

Är du redo att ta nästa digitala steg?

5/5 stjärnor på google

Alltid 100% kundnöjdhet

Tillgänglig support 24/7

Fyll ut formuläret så kontaktar vi er!