Ta nästa steg

Website

Tailor-made solutions for outstanding online presence.

Skräddarsydd

Skapad med ditt varumärke i åtanke.

Kundnöjdhet

Alltid 100% kundnöjdhet

Enkla att använda

Lägg till och redigera sidor utan kodning.

Explore our extensive range of web development services, where professionalism and humor go hand in hand to deliver a superior experience. Our team of skilled developers is well equipped to handle everything from stylish WordPress sites to advanced, custom solutions.

To cater to customers with varying budgets we also offer student-built projects, which give the talents of the future the opportunity to show off their skills. These projects are particularly suitable for clients with a smaller budget, who at the same time benefit from our commitment to quality and innovation.

01

Planering & Strategi

Låt oss träffas och ta reda på hur vi kan omvandla din idé till en fungerande digital produkt. Vi kommer att utvärdera dina affärsbehov och jämföra dem med faktiska användarkrav. Därefter kommer vi att ta fram en implementeringsstrategi.

Upptäckt & Avgränsning

Vi kommer att genomföra en grundlig undersökning för att fastställa dina idéer och krav. På så sätt blir det enklare för oss att ordna allt och sätta igång processen. Slutresultatet är en plan anpassad efter dina individuella behov, samt en mycket exakt uppskattning av projektets kostnader.

Användarupplevelse (UX) Forskning

En UX-designer kommer att använda en rad olika forskningsmetoder för att få insikter om vad er webbplats behöver. Med deras hjälp kommer vi att kunna designa en webbplats som inte bara uppfyller dina affärsmål, utan också tillgodoser dina användares verkliga behov.

KOMPETENSER

Tillväxtstrategi & Optimering

Redan från starten av byggandet eller skalningen av din digitala produkt är vi inriktade på att omvandla användare till kunder. Vårt tillväxtteam kommer att sätta rätt mätvärden för din webbplats, butik eller webbapplikation, samt säkerställa att den är utformad för att generera konverteringar.

KOMPETENSER

02

Design & Utveckling

I detta steg förverkligar dina idéer. Vi kommer att använda våra kreativa och tekniska färdigheter för att skapa en attraktiv digital produkt. Med vår funktionella och estetiska prägel kommer den med säkerhet att omvandla potentiella användare till lojala kunder.

Första utkast

Efter att vi har fått en tydlig förståelse av er vision under vårt första möte, börjar vi omedelbart arbeta på ett utkast av landningssidan. Detta första utkast är ett konkret steg i att omvandla era idéer till verklighet. Kunden kommer att motta detta utkast inom tre dagar efter det att projektet har påbörjats, vilket säkerställer en snabb och effektiv start på processen.

INGÅR

Feedbackinsamling

För att säkerställa att hemsidans design verkligen speglar kundens vision och den planerade idén bakom hemsidan, lägger vi stor vikt vid att samla in feedback från kunden baserat på det initiala utkastet. Genom att aktivt involvera kunden i designprocessen och uppmuntra till öppen kommunikation, ser vi till att slutprodukten inte bara möter, utan överträffar kundens förväntningar. Detta är en avgörande del av vår process för att skapa en hemsida som verkligen resonerar med kundens vision.

03

Optimering

Nu involverar vi dig djupt i utvecklingen. Genom att regelbundet visa framsteg och samla in din feedback, säkerställer vi att webbplatsen speglar din vision. Vårt mål är att skapa en webbplats som inte bara möter dina behov utan också flexibelt anpassar sig efter dina åsikter och förslag.

Feedbackoptimering

Vi anpassar och optimerar landningssidan baserat på kundens feedback, fokuserande på design och funktionalitet för att bättre möta deras behov och mål. Denna process inkluderar förbättringar i användarupplevelsen och tillgängligheten, samt justeringar av visuella element och navigering. Vårt mål är att skapa en effektiv sida som inte bara ser bra ut, utan också aktivt bidrar till att omvandla besökare till kunder. Optimeringen är en samarbetsprocess för att säkerställa att slutprodukten perfekt speglar kundens vision.

INGÅR

Frågor & svar

Hur fungerar feedbackprocessen?

Vi visar regelbundet framsteg och samlar din feedback för att säkerställa att slutprodukten möter dina förväntningar.

Ja, större ändringar är möjliga. Vi diskuterar hur dessa påverkar projektets omfattning och tidslinje.

Absolut, nya funktioner kan läggas till. Vi utvärderar och anpassar projektets omfattning och tidslinje därefter.

Leveranstid beror på projektets omfattning och din feedback, men vi strävar efter att ge en tydlig tidsram i början av processen.

04

Testning & Lansering

Det är dags för lansering av er webbplats där vi garanterar en säker & smidig övergång. Efter lanseringen erbjuder vi löpande support och uppdateringar för att hålla din webbplats relevant, säker och effektiv, och stödjer din verksamhets fortsatta tillväxt och utveckling.

Webbprestanda

Vårt team använder etablerade verktyg för att utvärdera prestanda, som laddningshastighet och serverförfrågningar, med syfte att identifiera och åtgärda problem som kan påverka användarupplevelsen och sökmotoroptimeringen. Vi strävar efter en snabb och användarvänlig webbplats som stärker din digitala närvaro.

KOMPETENSER

Underhåll

Vi sköter mjukvaruuppdateringar, säkerhetsuppdateringar, och uppdaterar innehåll som text och bilder. Vårt team övervakar din webbplats eller e-handelsbutik för att förebygga tekniska problem. Dessutom erbjuder vi månatliga rapporter för att analysera användardata, vilket ger insikter i hur kunder interagerar med din sida, för att ständigt förbättra användarupplevelsen.

INGÅR

SEO-optimering

Vi ser till att din nya webbplats är lätt att hitta och rankar högt i sökmotorer. Detta uppnår vi genom att optimera den med relevanta metabeskrivningar, intern länkning och omdirigeringar baserade på nyckelord som är relevanta för din målgrupp. Vårt mål är att förbättra din webbplats synlighet och dra till sig rätt besökare.

KOMPETENSER

Redo att ta nästa steg?

First flow

Nytt sätt att hantera redovisningen för praktikant arbeten

Seibu Giken DST

Nya höjder för världens ledare inom tillverkning av luft avfuktare

The warehouse hotel

Warehouse hotel in Stockholm

Rolf Dalin

A sophisticated collection of artworks in an artist's gallery.

Redo att sätta igång?

Låt oss bygga eller förbättra er närvaro.

Är du redo att ta nästa digitala steg?

5/5 stjärnor på google

Alltid 100% kundnöjdhet

Tillgänglig support 24/7

Fyll ut formuläret så kontaktar vi er!