Seibu Giken DST AB

Hur vi omvandlade webbnärvaron för globala ledarna, en inspirerande berättelse.

Seibu Giken DST AB, en global jätte inom luftavfuktning, har cementerat sin position tack vare innovation och kvalitet. Med sina produkter i världsklass betros de av kunder världen över och fortsätter att stå som en oöverträffad ledare i sin bransch.

Hemsida
UI/UX Design
Systemutveckling

Från Första Mötet till Stark Digital Plattform

När kunden, kontaktade oss, började en spännande resa. Vi djupdykte i deras bransch, utförde en detaljerad marknadsanalys och utarbetade en vision för en stark digital plattform som matchar företagets globala styrka.

Skapandet av en interaktiv, IP-baserad karta.

En utmaning var att skapa en interaktiv karta för att dirigera besökare till närmaste representant baserat på IP-adress. Med JavaScript utvecklade vi en anpassad lösning som identifierar användarens plats, matchar dem med den mest lämpliga representanten, och skapar en personlig upplevelse för varje besökare.

Färg kombinationer

På GT Konsult förstår vi att varje företag och organisation är unik, med sina egna specifika mål och krav. 

Primär 01

#02654D

Primär 02

#0C1741

Primär 03

#EFEFF0

Responsiv design

I vårt arbete med Seibu Giken DST AB:s webbplats prioriterade vi responsiv design. Detta innebar att webbplatsen skräddarsyddes för att anpassa sig perfekt till alla enheter – från smartphones till datorer. Så oavsett plattform, levererar vi alltid en optimal och engagerande användarupplevelse.

Låt oss skapa magi tillsammans!

Kontakta oss för att förverkliga ditt projekt. Tillsammans skapar vi Resultat!

Hej, vill du bli uppringd?

 Vi tror på snabb och personlig service.