Ta nästa steg

LOS energy UF

GT-elever hjälper UF företag förverkliga deras digitala behov

Upptäck Los Energy, det banbrytande UF-företaget som förändrar energidryckslandskapet! Med en unik blandning av ingredienser och en passion för att leverera den ultimata energikicken, sprider Los Energy sin blixtkraft över marknaden.

Hemsida
UI/UX Design
Grafisk profil

Deras Engagemang Inspirerar Oss att Driva deras Vision Framåt

När UF-företaget Los Energy först pitchade för oss, kunde vi inte låta bli att bli imponerade av deras entusiasm och passion för deras produkt. De presenterade en väl genomtänkt affärsidé som visade både kunskap om energidrycksmarknaden och en stark övertygelse om att deras produkt hade något unikt att erbjuda.

Los Energy-teamet förklarade hur de hade identifierat en lucka på marknaden för en energidryck som var både smakrik och prisvärd, men utan de negativa biverkningar som många andra energidrycker kan ha.

Ny logga

I samarbetet med Los Energy skapade vi en ny logotyp som matchade deras unika erbjudande och företagets energi. Vi analyserade deras varumärkesidentitet och målgrupp, utförde brainstorming och skissade på designkoncept som förmedlade företagets vision samt produktens egenskaper.

Färg kombinationer

På GT Konsult förstår vi att varje företag och organisation är unik, med sina egna specifika mål och krav. 

Primär 01

#182943

Primär 02

#2C4060

Primär 03

#D9E1EC

Se mer projekt

Låt oss skapa magi tillsammans!

Kontakta oss för att förverkliga ditt projekt. Tillsammans skapar vi Resultat!

Är du redo att ta nästa digitala steg?

5/5 stjärnor på google

Alltid 100% kundnöjdhet

Tillgänglig support 24/7

Fyll ut formuläret så kontaktar vi er!