Vilka vi är

En webbyrå som värdesätter och förlitar sig på unga talanger

Våra hjärtan pulserar av entusiasm när vi bidrar till att skapa en digital närvaro som främjar ditt varumärkes tillväxt. Vi gör detta i samarbete med vårt team, som delvis består av gymnasieelever. Vi ser potentialen hos unga talanger och vill ge dem möjligheten att tidigt integreras i arbetslivet, så att de efter gymnasietiden blir eftertraktade på arbetsmarknaden inom teknikbranschen.

Vi är en specialiserad webbyrå som fokuserar på att stödja ambitiösa tillväxtföretag som strävar efter att bli ledande inom sina respektive kategorier.

Varför välja Oss?

Passionerade proffs som samarbetar med sakkunniga, teknik och en gnutta magi.

Framtid

GT förbereder elever för en framgångsrik teknikkarriär genom hands-on erfarenhet, samtidigt som vi investerar i nästa generations talanger och framtida branschledare.

Handgjort

I varje projekt vi hanterar, lyssnar vi noggrant och bidrar med expertisråd. Vi prioriterar att erbjuda skräddarsydda lösningar som kunden är nöjd med och stolt kan presentera för sina kunder.

Gemenskap

Vi tror att gemenskap och arbetsglädje är framgångens nyckel. Vi strävar efter att uppnå detta genom teamaktiviteter samt att stötta och uppmuntra varandra, både i framgång och utmaningar.

Vilka GT samarbetar med

Vi är stolta över vårt arbete och ännu stoltare över de partnerskap vi har byggt tillsammans med lokala aktörer.

Team GT

Paul Kitensberg

Back-end utvecklare

Jonas Lindberg

Fullstack utvecklare

Hazar Zesius

Utvecklare

Texas Forslund

VD

Kevin Kella

Utvecklare

Yazan Traffoure

Utvecklare