Ta nästa steg

GT får internationellt genomslag när världens främsta leverantör av luftavfuktare kontaktar oss.

Varför världens största avfuktnings leverantör väljer oss för sin digitala revolution

Vi är glada att kunna meddela att världens största tillverkare av avfuktare har valt oss för att hjälpa dem höja sin digitala varumärkesprofil. Med en global närvaro och kunder över hela världen är den här kundens räckvidd oöverträffad i deras bransch.

Vårt team är dedikerat till att utveckla en anpassad digital strategi som inte bara återspeglar kundens unika varumärkesidentitet, utan också säkerställer maximalt engagemang med deras mångfacetterade internationella publik. Vi utnyttjar vår års långa expertis inom den digitala världen för att tillhandahålla en omfattande lösning som täcker alla aspekter av deras online närvaro.

Kundens förtroende för oss är ett bevis på vår demonstrerade framgång i att leverera resultat för våra kunder, samt vår förmåga att anpassa oss till de föränderliga behoven i en ständigt utvecklande digital landskap. Vi är stolta över att ha förtjänat deras förtroende och vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att uppnå deras mål och fortsätta vår internationella framgång.

Elever får steget ut i den globala marknaden genom samarbete med världens största avfuktningsföretag.

Våra elever är glada över att ha möjlighet att arbeta med en så prestigefylld klient, och fördelarna med denna samarbete är omätbara.

Genom att samarbeta med världens största tillverkare av avfuktare får våra elever ovärderlig erfarenhet från den verkliga världen, vilket gör att de kan arbeta på ett projekt av global betydelse och se effekten av sitt arbete på internationell nivå. De får praktisk exponering för de senaste teknologierna, verktygen och metoderna inom den digitala marknadsföringsbranschen, vilket är ovärderligt för deras professionella utveckling.

Vidare möjliggör arbetet med denna stora klient att våra elever kan slipa sina kritiska tänkande-, problemlösnings- och kommunikationsfärdigheter när de navigerar i de komplexa utmaningarna att skapa en omfattande digital lösning som uppfyller klientens unika behov.

Denna erfarenhet ger också en utmärkt möjlighet för våra trainees att nätverka med branschproffs, när de arbetar tillsammans med erfarna experter inom området. De bygger kontakter och relationer som kommer att vara värdefulla när de lanserar sina karriärer inom den digitala världen.

Sammanfattningsvis är våra elever ivriga att ta sig an utmaningen att arbeta med en så framträdande klient, och vi är övertygade om att denna erfarenhet kommer att vara en game-changer för deras professionella tillväxt och utveckling.

workmode6

Sammanfattning

Vi är stolta över att ha inlett ett spännande samarbete med världens största tillverkare av avfuktare. Samarbetet ger våra webbtrainees möjlighet att arbeta på ett projekt av global betydelse och få värdefull erfarenhet från den verkliga världen inom den digitala marknadsföringsbranschen. De har tillfälle att utveckla en helt ny digital strategi och se sitt arbete användas runtom i världen. Vi är övertygade om att denna erfarenhet kommer att vara ovärderlig för deras fortsatta professionella utveckling.

Hans

Hazar Soysüren

”Det är en fantastisk möjlighet för oss att få arbeta med en sådan stor och globalt ledande aktör. Att få utveckla en helt ny digital strategi och se vårt arbete användas runtom i världen ger en känsla av att verkligen bidra till något stort. Vi är övertygade om att denna erfarenhet kommer att vara ovärderlig för vår fortsatta professionella utveckling.”

Är du redo att ta nästa digitala steg?

5/5 stjärnor på google

Alltid 100% kundnöjdhet

Tillgänglig support 24/7

Fyll ut formuläret så kontaktar vi er!