Bakgrund

Kusthallen är en byggnad som väldigt många lokalt känner till och vistats i. Under årens lopp har de utvecklat bolaget och erbjuder nu mer tjänster än någonsin tidigare. Detta har gått under radarn för många då de tidigare inte haft en hemsida som berättat om de nya aktiviteterna för sina besökare. GT-Konsult fick i uppdrag att skapa en levande hemsida med syfte att berätta om Kusthallen möjligheter för allmänheten.

Lösningen

Problematiken var att deras dåvarande hemsida inte hade uppdaterats på länge. Vi fick starta om från grunden med nya bilder, ikoner, grafisk design och texter. Utmaningen blev att spegla hela verksamheten i en och samma sida för ge förståelse om uppdatering till den lokala befolkningen.

Website

Everything matters
about feeling

Results

Efter att ha först diskussioner och olika utkast till bolaget fick vi till ett upplägg som vi och Kusthallen är väldigt nöjda med. Nu finns hela verksamheten med och allmänheten kan gå in och boka sina önskade aktiviteter. Med detta har Kusthallen kunnat lägga mindre tid på administration från de ökade bokningarna samt fått ett helt nytt utseende.

Elevens utförande

Kusthallen valde att låta våra lärlingar bygga deras hemsida då de ser ett värde att kunna utbilda vår framtida kompetens. Här satte vi ihop en grupp på lärlingar som tillsammans bollade, kom med idéer och visioner om hur hemsidan skulle se ut. Eleverna samarbetade bra under byggandet och delade upp olika ansvarsområden för att leverera en genomarbetad produkt.

Amjad

Amjad är en glad och arbetsvänlig kille som älskar att jobba tillsammans med likasinnade kunder. Med Alséns visioner och Amjads spetskompetens i skapande och algoritmer blir det en perfekt match för att lyfta kundens företag.

Följ knappen och se mer om kusthallen

Hej, vill du bli uppringd?

 Vi tror på snabb och personlig service.